Det er ikke altid nemt at være anbragt – men vi vil gerne være med til at gøre det lidt mindre svært

Vi lytter til dig

Det er helt okay, hvis du ikke synes, det er fedt at skulle være anbragt.

  • Du vil opleve, at vi spørger meget til, hvad du synes. Det gør vi, fordi vi rigtig gerne vil få det bedste ud af tiden på Dalen sammen med dig.
  • Der er nogle ting, som du ikke selv kan bestemme. Og så er der en masse, hvor du kan være med til at påvirke og beslutte.

Sammen med pædagogerne laver du en plan for, hvad der skal ske ved Dalen. Det kalder vi en udviklingsplan. Din sagsbehandler har lavet en handleplan. Handleplanen fortæller, hvad meningen og målet med din anbringelse er. Pædagogerne taler med dig om, hvad der står i handleplanen og hvordan der kan arbejdes med at nå målene.

Årlige samtaler

Din sagsbehandler holder samtaler med dig mindst 2 gange om året. Uanset hvor gammel du er, så kaldes det en børnesamtale. Der holdes også statusmøde mindst to gange om året. Der er dine forældre som regel med. Der kan også være en lærer fra skolen med. Der er pædagog og en leder fra Dalen med til møderne.

Hjælp til kontakt

Hvis du har brug for at tale med sagsbehandleren udover de faste møder, så må du altid gerne det. Det kan fx være, at der er noget, du gerne vil have ændret eller forklaret. Pædagogerne vil gerne hjælpe dig med at få kontakt til din sagsbehandler.